Sponsors

Sponsoren

Wij bij Judo Team Bollenstreek zijn erg dankbaar voor onze trouwe sponsoren. Dankzij hun steun kunnen wij ervoor zorgen dat kinderen en ouders in onze gemeenschap kunnen genieten van de geweldige sport van Judo.


Onze sponsoren maken het mogelijk om evenementen te organiseren, trainingsmaterialen aan te schaffen en de ontwikkeling van onze judoka's te ondersteunen. Wij waarderen hun betrokkenheid en kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk hun steun is voor ons team. Samen bouwen we aan een sterke judofamilie!

De club van 100

Wij zijn momenteel op zoek naar sponsoren voor onze 'Club van 100' om onze wedstrijdjudoka's te ondersteunen bij het reizen naar toernooien.


Doe mee en help ons talent te laten groeien!

Evenenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 25 jaar (sinds 1996) dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk en Wassenaar.Op aanvraag organiseren wij ook uitjes op het strand vanZandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Naast bedrijfsuitjes op het strand zijn wij tevens gespecialiseerd in actieve en creatieve vergaderbreaks,workshops,teambuilding programma's en relatie evenementen.

Door onze samenwerking met diverse hotels en meer dan 20 strandpaviljoens en beachclubs, kunnen wij uw event tot in de puntjes organiseren.

Groot of klein, voor al uw kleding moet u bij 2 Fit In zijn! Bedrijfskleding heeft de hoofdrol in uitstraling van uw bedrijf. Naast het feit dat het een juiste pasvorm moet hebben kan de bedrijfskleding ook letterlijk de drager zijn van uw huisstijl. Neem een kijkje in ons assortiment. Wees welkom en kom langs in onze showroom!

Cheque van Jacoba van Beierenfonds voor Stichting Judo Team Bollenstreek


Op dinsdagavond 29 maart 2022 heeft de heer Frans Heemskerk (de voorzitter van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen) een cheque van maar liefst € 950,- uitgereikt aan Stichting Judo Team Bollenstreek. Namens het judo team mochten judoka’s Stefan en Yannick deze cheque in ontvangst nemen.


Het judoteam is hard geraakt door alle Coronamaatregelen. Telkens lang niet samen op de mat mogen trainen, geen trainingen op Papendal of bij het RTC (regionaal trainings centrum van judobond Nederland). Dit deed niet alleen fysiek maar ook mentaal wat met de judoka’s. Veel trainingen werden daarom online en later buiten op de ijsbaan of parkeerplaats gegeven in een aangepaste vorm (dus niet echt judo maar alleen fit blijven). Alle judoka’s zijn enorm gemotiveerd en willen hun spierkracht verbeteren en doen hier alles aan door elke les heel hard te trainen. Bij judo speelt buiten techniek ook krachtraining een hele grote rol. Om de conditie en spierkracht te trainen is heel veel trainingsmateriaal nodig maar dit is te veel voor het Judo Team om allemaal zelf op te brengen. Stichting judo Team Bollenstreek is daarom zeer blij en vereerd dit mooie bedrag van het Jacoba van Beierenfonds in ontvangst te mogen nemen.


Op dit moment staat het team alweer enige tijd op de mat en zijn zij hard aan het trainen voor de komende wedstrijden die weer op de kalender staan en waar het judo team aan deel gaat nemen. Stichting Judo Team Bollenstreek wil het Jacoba van Beierenfonds hartelijk bedanken voor hun gulle bijdrage waar het judoteam trainingsmateriaal van kan aanschaffen.


In april 2022 heeft Stichting Judo Team Bollenstreek twee olympische haltersets in gebruik genomen mede mogelijk gemaakt door het Jacoba van Beierenfonds Teylingen.

Meerlandenfonds


Wij zijn ontzettend blij en vereerd met uw bijdrage. Wij bedanken u voor het mooie bedrag dat wij mochten ontvangen voor het judoteam. Met uw bijdrage kunnen wij materialen kopen die ons gaan helpen bij de training voor spieropbouw, weerstand en bewegelijkheid van alle judoka's

 Wij zijn momenteel op zoek naar sponsoren voor onze 'Club van 100' om onze wedstrijdjudoka's te ondersteunen bij het reizen naar toernooien. Doe mee en help ons talent te laten groeien!

Voor vragen of eventuele sponsoring / samenwerkingen, kunt u gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

 
 
 
 
 

Copyright © Stichting Judo Team Bollenstreek - KVK nummer 82489289. All rights reserved.